Parkeren vliegveld

Je gaat binnenkort op vakantie, en je gaat met de auto naar het vliegveld dat betekent dus dat je je auto bij het vliegveld zult moeten parkeren. De meeste luchthavens hebben hiervoor veel verschillende (dure) parkeerplaatsen. Het is echter zo des te verder je van het vliegveld je af parkeert des te goed koper het wordt. Evengoed is het parkeren van je auto voor je vakantie vaak een dure aangelegenheid, wij raden je daarom aan om je auto niet direct op het vliegveld te parkeren maar in de buurt ervan om kosten te besparen. Tenzij je dit er natuurlijk ervoor over hebt omdat je dit makkelijker vindt. Ook raden we je aan om van tevoren online een plek te reserveren omdat dit vaak goedkoper uitvalt voor jou, en je bent ervan verzekerd dat je een parkeerplaats hebt.

Vergelijk goed de verschillende parkeerpaatsen bijvoorbeeld parkeerplaatsen op Zaventem. Parkago kent veel aanbieders die een parkeerplaats in de buurt van deze luchthaven aanbieden. Zo krijg je heel gemakkelijk een overzicht van de verschillende aanbieders en de verschillende prijzen. Er worden vaak diverse mogelijkheden geboden waardoor jij goedkoop en veilig kunt parkeren. Niet alleen de prijs wordt met elkaar vergeleken maar ook de service wordt met elkaar vergeleken, zoals of je auto wordt weggezet en of je wordt weggebracht.

Wanneer je een vroege vlucht hebt dan zou je ervoor kunnen kiezen om bij een park, sleep & fly te slapen. Dit kun je overwegen wanneer je verder weg woont van het vliegveld en je geen zin hebt om een lange reis te maken voordat je op vakantie gaat. Het bijkomende voordeel is ook nog eens als je in een hotel slaapt dat je nog ietsjes langer kan slapen en je zit vaak op loopafstand van het vliegveld. Hierdoor hoef je geen stress meer te hebben of je op tijd op het vliegveld bent en of je auto nog moet weggezet worden, aangezien deze als het goed is al is afgezet.

Door John

Geef een reactie