Vraag en antwoord – Voor al uw Facebook problemen

Heb je problemen met het inloggen op Facebook en zoek je hulp? Op onze website vind je een hoop informatie over de mogelijke oorzaken van dit probleem. Mocht je er ondanks deze info nog niet uit kunnen komen, laat dan een bericht achter op deze pagina met daarin jouw vraag.

Probeer zo specifiek mogelijk te zijn wat betreft het probleem en geef ook aan wat je zelf allemaal al geprobeerd hebt. Wij zullen proberen jouw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Meest voorkomende problemen

Bekijk eerst of jouw probleem al op onze website vermeld wordt. Zo ja, dan kun je bij het betreffende artikel een reactie plaatsen en helpen wij je daar verder.

Andere problemen?

Ervaar je andere Facebook problemen dan de bovenstaande? Laat het ons hier weten en schrijf je reactie onder dit bericht.

Discussies — 24 reacties

 • herman p.a. van heerebeek 10 januari 2016 om 11:31

  jullie hebben mij eruit gegooid reeds lang geleden kan niet verder omdat ik mijn veilige vraag niet meer weet misschien een letter verkeerd vier mogelijkheden

  Hier op Reageren
 • g hiddema 9 februari 2016 om 20:08

  heb een Nokia Lumia Windows Phone en kan niet meer gebruik maken van fb. Als ik op de fb live tile druk krijg ik kort m’n fb er voor en dan floept ie gelijk terug…. HELP

  Hier op Reageren
  • Bol g hiddema 4 maart 2016 om 12:05

   Ik heb precies hetzelfde! Iemand een oplossing??

   Hier op Reageren
 • Josette van hoof 23 april 2016 om 19:46

  Goede dag
  Ik heb nog foto’s geplaatst op Facebook
  Nu wil ik kijken krijg ik op mijn iPhone zwart beeld!!!!
  Kunnen jullie het wijzigen

  Hier op Reageren
 • Kas Debbali 14 mei 2016 om 16:02

  Ik benn m’n wachtwoord vergeten en als ik inloggen gaat de code naar oude email waar ik niet meer op kan is er een mogelijkheid de code een SMS te sturen naar mijn telefoonnummer

  Hier op Reageren
 • thienpont mariette 11 juli 2016 om 11:02

  ik heb problemen met antwoorden op berichten ,telkens ik een antwoord wil verzenden komt er een bericht dat het niet mogelyk is om te antwoorden en dan eens opnieuw proberen ,als ik er dan terug op duw lukt het en komt myn antwoord erop dat is reeds een week ,en dat is vervelend telkens moet ik er 2 keer op duwen om het erop te krygen ,zoiets heb ik nog nooit gehad kunne jully me helpen beste dank

  Hier op Reageren
 • Djoke 11 juli 2016 om 11:05

  Ik krijg een bericht via messenger en later in dat bericht verwijdert uit mijn messeger hoe kan dat , dat kan je toch alleen zelf doen

  Hier op Reageren
 • Mirjam 7 augustus 2016 om 07:07

  Beste FBinfo,
  Om een of andere onduidelijke reden kan ik geen berichten meer promoten op Facebook. Er werd me op een gegeven moment gevraagd of een bepaald bericht van mij was, ik heb per ongeluk op ja gedrukt en tien werd ik afgesloten. Is het mogelijk om dit op te lossen? En anders om een nieuw account te maken? Mijn adres en bankrekening. Nr etc zijn natuurlijk wel nog hetzelfde.
  Ik zou enorm geholpen zijn als jullie me hierin een stapje verder zouden kunnen helpen. Hartelijke groet, Mirjam

  Hier op Reageren
 • Doretti 7 november 2016 om 15:54

  Als ik collega’s toevoeg aan een andere lijst, zijn die dan weg uit de algemene lijst vrienden??
  ik wil nl. aparte posts maken

  Hier op Reageren
 • Genie 28 november 2016 om 16:34

  Beste FB,

  Ik heb de volgende vraag.
  Op Facebook chat zie ik vaak achter de naam van vrienden “1 min.”, maar als je op het profiel klikt staat er “actief”
  Welke is nou correct, dat de persoon 1 min geleden actief was? Of dat hij gewoon actief is…want als je niet op chat zit, blijft het zeker nog enkele minuten “actief” aangeven.

  Graag zou ik hier antwoord op willen..

  Hier op Reageren
  • Toos kling Genie 24 januari 2017 om 10:50

   Facebook pagina niet compleet rechts is blanco

   Hier op Reageren
 • Toos kling 24 januari 2017 om 10:51

  Facebook pagina niet compleet

  Hier op Reageren
 • Jimmy tromp 17 mei 2017 om 18:30

  Ik ben geblokt, hoe kom ik erachter voor hoe lang

  Hier op Reageren
 • michelle 19 augustus 2017 om 21:04

  mijn account verwacht dat ik via mijn telfoon mijn inditeit bevestig, maar echter op dit account is geen tel nummer gekoppeld, dus kan ik er niet meer inkomen
  dus mijn account is eigenlijk onbruikbaar hoe los ik dat op?

  Hier op Reageren
 • Fredilson 4 september 2017 om 19:10

  Ik kan niet meer in mijn account , telefoon nummer die ik daar had is geblokeerd en er word okk geen mail naar mijn email gestuurd als ik vraag om een code , kan iemand mij aub helpen want dit gebeurd mij voor de tweede keer.

  Hier op Reageren
 • van droogenbroeck sonja 10 december 2017 om 14:25

  ik kan geen foto’s meer plaatsen, blijft maar ronddraaien

  Hier op Reageren
 • van droogenbroeck sonja 10 december 2017 om 14:26

  ik post elke week foto’s van ons fotoapparaat, en nu lukt het niet meer

  Hier op Reageren
 • NEUT Paul 12 december 2017 om 21:00

  Me dunkt dat Facebook geen “feestboek” is……Heb er al een paar keer de brui aan gegeven …..Nu, na twee weken nog maar eens gaan kijken en proberen maar het blijft een dikke O. Van sommige “oude bekenden” is ook al geen spoor meer te vinden, sommigen proberen “te verhuizen” naar Twitter maar dat is dan weer “andere soep”…..

  Hier op Reageren
 • haaima 18 december 2017 om 12:38

  ik kan niet meer faceboeken

  Hier op Reageren
 • voort motor 17 januari 2018 om 20:36

  Ik kan niet meer inloggen op Facebook. Bij mijn vrienden is mijn account verwijdert en besta ik niet meer o[ Facebook. Herstel codes etc krijg ik niet binnen. Wat nu?

  Hier op Reageren
 • Jessica van Glossy8 5 februari 2018 om 14:07

  Ik kan niet meer inloggen en bestanden aanleveren die ze willen gaan bekijken. Hoe lang gaat dit duren? Ik kan geen vragen beantwoorden van mijn klanten!
  Gr. Jessica van Glossy8

  Hier op Reageren
 • Nandy van Ark 12 februari 2018 om 12:16

  Ik kom niet meer op mijn eigen pagina, maar op de pagina, van iemand met dezelfde naam.
  Hoe kan ik weer op mijn pagina komen?

  Hier op Reageren
 • Nassira 19 februari 2018 om 09:05

  Ik kan nog steeds niet inloggen op mn fb er zitten belangerijke gegevens erop.

  Bij het inloggen krijg ik het volgende te zien:
  We zullen de ingediende documenten bekijken en daarna contact met je opnemen. Als we meer hulp nodig hebben met het bevestigen van je naam, nemen we contact met je op voor aanvullende documentatie.

  Hier op Reageren
 • meta gortemuller 8 maart 2018 om 15:09

  Ik wilde maandag 5 maart een advertentie plaatsen va een relax stoel die ik te koop aanbied. Hierna kreeg ik de mededeling dat ik een foto van mezelf moest sturen waarop mijn gezicht duidelijk te zien was. Vanuit mijn galerij 1 verzonden. Daarop kreeg ik de melding; We nemen contact met je op nadat we je foto hebben beoordeeld. Uit voorzorg word je nu afgemeld bij Facebook. deze melding krijg ik nu al een hele tijd. Ik heb in mijn Hotmail een mail ontvangen van Facebook dat ik waarschijnlijk problemen heb met aanmelden. JA dat klopt! Een link in de mail brengt me naar het opnieuw instellen van mijn wachtwoord. Dat heb ik gedaan, maar ik blijf bovenstaande melding krijgen en kom niet meer in mijn Facebook account.
  Ik weet niet hoe ik hierover in contact kan komen met Facebook en daar deze klacht kan neerleggen. Ik krijg ondertussen wel emails in mijn Hotmail account over activiteiten van mijn Facebook vrienden en dingen die ik heb gemist op Facebook. Ik heb gezien dat je bezwaar kunt aantekenen als je denkt dat je account per vergissing is uitgeschakeld, maar dan vragen ze naar een kopie van je ID, dat doe ik dus niet! Ik weet ook zeker dat ik de voorwaarden niet heb geschonden! Ik heb nog geen nieuw account aangemaakt en weet ook niet of ik dat moet doen. Iemand dezelfde problemen? Graag tips want ik snap er echt helemaal niks van!

  Hier op Reageren