Meer resultaten voor inloggen facebook lukt niet

inloggen facebook lukt niet
 
Problemen oplossen Helpcentrum van Facebook Facebook.
Ga naar de aanmeldpagina van Facebook en klik rechtsboven op Account vergeten? Vul het formulier in om je account te identificeren als je je account niet ziet in de lijst. Selecteer een contactmethode die is gekoppeld aan je account om een link voor het opnieuw instellen van je wachtwoord te ontvangen.
kan niet meer inloggen op facebook Archief Internet Netwerk PC Helpforum.
hopelijk kunnen jullie mij helpen.het lukt mij niet. sinds donderdag kan ik niet meer inloggen op facebook. ik kreeg een melding dat er iets verdachts is met mijn account. mijn gsm nr is niet aangegeven op facebook, indien ik problemen heb dit deed ik eerder om privacy redenen.
Ik kan niet meer inloggen in Facebook! Archief Internet Netwerk PC Helpforum.
Je kan het ook via deze fixit uitvoeren. Een ander lid kon inloggen via deze site, lukt dat? Deel dit bericht. Link naar bericht. Delen op andere sites. Geplaatst: 2 mei 2012. Het klinkt misschien dom, maar let erop dat wanneer je een nieuw wachtwoord kiest je niet hetzelfde neemt als je voorgaande.
Problemen met inloggen Helpcentrum.
Probeer het volgende als je niet kunt inloggen met je e-mailadres.: Als je je account hebt gekoppeld aan Facebook, tik dan bij het inloggen op Inloggen met Facebook. Vraag om een nieuw wachtwoord in te stellen met je huidige e-mailadres en alle e-mailadressen die je mogelijk in het verleden hebt gebruikt.
Facebook storing? Actuele storingen en problemen Alle Storingen.
iemand enig idee hoe ik dat moet herstellen? @fontaintje mijn koppeling tussen facebook en instagram lukt niet meer. iemand enig idee hoe ik dat moet herstellen? @FreddyPlat @theimaginerun, na twee trainingen deze week is de app ineens uitgelogd en lukt inloggen via de facebook app niet meer.
Hoe log ik in bij Facebook? facebook login Facebook inloggen lukt niet meer?
25-04-2018 1529: Reactie. Facebook inloggen lukt niet meer? Soms moet je je stoute schoenen aantrekken om je blog te promoten. Yoors Je eigen GRATIS website Domeinnaam 10x Challenge. private lease goedkoop. Muziek, Kunst Cultuur. Speellijst Kross 2000 van Bach tot Beyoncé.
Problemen met Facebook Inloggen: 5 oplossingen Nieuwe Media Gids.
NieuweMediaGids moderator 5pts. @ tessa wegwijs Kun je kijken of je met je oude login gegevens van je vorige profiel nu omgezet naar bedrijven pagina wel kunt inloggen en toegang hebt tot die bedrijven pagina? Als je toegang hebt tot je bedrijven pagina, kun je vervolgens je nieuwe profiel toevoegen als administrator van je bedrijven pagina. Als dit niet lukt, zou ik een reply sturen naar Emma van Facebook en vragen hoe je nu toegang kunt krijgen met je nieuwe profiel tot je bedrijven pagina.
Het lukt me niet om in te loggen? TicketSwap.
Toegang voor Facebook. Als je via Facebook inlogt, is het van groot belang dat je TicketSwap toegang geeft. Als je de toegang eenmaal hebt geweigerd, is het mogelijk dat het je volgende keer niet lukt om in te loggen. Om dit ongedaan te maken, kan je ons hier uit je Facebookinstellingen verwijderen. Als je dit hebt gedaan, kan TicketSwap weer om toegang vragen. Accepteer dit en je kan inloggen!

Contacteer ons