Resultaten voor profielvideo

profielvideo
 
Facebook profielvideo instellen: zo doe je dat.
Ook diverse gebruikers in de Benelux met een Android-toestel kunnen sinds kort een Facebook profielvideo instellen. Om te zien of jij tot een van de uitverkoren behoort, druk je eenmaal op je profielfoto, waarna er profielvideos komen binnenkort of Maak een nieuwe profielvideo staat.
Facebook: Binnenkort profielvideo VTM NIEUWS.
Binnenkort zullen Facebookgebruikers in plaats van een klassieke profielfoto ook een profielvideo kunnen instellen. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt in een korte video. Het wordt ook mogelijk profielfotos tijdelijk in te stellen, waarna de oude profielfoto automatisch opnieuw verschijnt. De profielvideo komt er in de eerste plaats alleen op de mobiele versie van Facebook.
Hoe kan ik een profielvideo toevoegen of wijzigen? Helpcentrum van Facebook Facebook.
Via Android een profielvideo toevoegen.: Ga naar je profiel en tik op je profielfoto of video. Tik op Een nieuwe profielvideo maken om een nieuwe video te maken of tik op Profielvideo selecteren om een video van je telefoon te kiezen.
Facebook introduceert de profielvideo."
home Cultuur media media. Verwijs naar dit item met onderstaande URL. Facebook introduceert de profielvideo" Auteur: Alexander Verstraete. wo 30/09/2015 2218: Alexander Verstraete Binnenkort wordt het mogelijk een korte video in te stellen als een profielvideo" op de mobiele versie van Facebook.
Hoe voeg je een Facebook profielvideo toe aan je eigen pagina? Hoe voeg je een Facebook profielvideo toe aan je eigen pagina?
Je krijgt nu meerdere opties te zien Maak een nieuwe profielvideo Video of foto uploaden Foto op Facebook selecteren Profielfoto bekijken. Druk op Maak een nieuwe profielvideo. Je komt nu in een selfie scherm terecht met een grote rode knop.
Facebook introduceert profielvideo Internet iHLN HLN.
Facebook introduceert profielvideo. 30 september 2015. Bron: Facebook, The Huffington Post. Deel via Facebook 0 Tweet. Internet Facebook maakte vandaag bekend dat gebruikers binnenkort korte videoclips kunnen instellen als profielfoto. Slechts een beperkt aantal iPhonegebruikers in Californië en het Verenigd Koninkrijk zal de nieuwe functie in deze testfase kunnen gebruiken, maar het is de bedoeling om de functie snel toegankelijk te maken voor iedereen.
Zo zet je een originele profielvideo op Facebook De Standaard.
Het opnemen, bewerken en uploaden van je profielvideo lukt alleen met je smartphone of tablet, dus niet via de Facebook-website die je met de computer bezoekt. Klik in de Facebook-app op het knopje rechts bovenaan met het silhouet, kies voor Je profiel weervegen en druk vervolgens op je profielfoto om deze te bewerken.: Selecteer op het volgende scherm Maak een nieuwe profielvideo.
Ruil je profielfoto in voor een profielvideo! Blog WebNL.
Ruil je profielfoto in voor een profielvideo! Je Facebook profielafbeelding in videovorm presenteren? Videocontent wordt steeds belangrijker en sinds kort stelt Facebook je in staat tot het plaatsen van een profielvideo. Hoe vet is dat! Geen suffe, statische profielfoto meer, maar een gave, op maat gemaakte profielvideo.
Facebook biedt mogelijkheid profielvideo aan Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Views. Pijltje. Pijltje. Likeability of 5. Views. Likeability of 2. Views. Likeability of 6. Views. Pijltje. Pijltj
Facebook biedt mogelijkheid profielvideo aan. Jurgen van der Hoeven. 1 OKT 2015. Facebook komt met nieuwe mogelijkheden voor het instellen van je gebruikersprofiel. De belangrijkste vernieuwing is de mogelijkheid om in plaats van een profielfoto een profielvideo in te stellen.
7 verborgen Facebookfuncties Hulp Tips Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Print dit artikel. Wist je dat je een archief van je Facebookgegevens kan downloaden, een profielvideo kunt installeren en filters voor je foto's' kunt gebruiken? Een profielvideo maken en instellen. Een profielvideo komt op de plaats waar je nu je profielfoto ziet.

Contacteer ons