Meer resultaten voor facebook inloggen met een ander account

facebook inloggen met een ander account
 
Inloggen met meerdere accounts How To ComputerTotaal.
Bijkomend voordeel is dat je daardoor ook in staat bent om een tweede sessie te starten in dezelfde browser, zodat je met een ander account in kunt loggen op de dienst van je keuze, zonder dat je andere account wordt uitgelogd. In Firefox start je een private browser sessie met de toetsencombinatie Ctrl Shift P, in Chrome met Ctrl Shift N en in Internet Explorer wederom met Ctrl Shift P. Wanneer je de sessie overigens sluit, is alle informatie die daarin was opgeslagen verloren. Met private browsing kun je ook heel eenvoudig een tweede account gebruiken. Werken de bovenstaande twee methoden niet prettig voor je, dan zijn er altijd nog extensies te downloaden die je helpen inloggen met verschillende accounts. Voor Firefox is er bijvoorbeeld de extensie Multifox, een extensie waarmee je verschillende profielen kunt aanmaken binnen Firefox, om zo met verschillende accounts in te loggen. Voor Chrome is er MultiLogin. Gebruik je Internet Explorer, dan dien je een van de eerste twee opties te proberen. Tot slot bieden de verschillende extensies uitkomst. Browserextensies Accounts Inloggen Facebook Browsers Twitter.
Aanmelden bij Facebook Gratis Tips.
25 december 2014 om 0109.: Ik heb probleem met inloggen van Facebook ik krijg een beveiligings code op mijn oude mobielnummer die dus niet meer werkt wie kan mij helpen ik kan mijn mobielnummer niet wijzigen omdate dus ook j iet kan inloggen op mijn account mag jan. Joke Damen schreef.: 28 december 2014 om 1453.: Ook ik heb steeds de melding bij het wijzigen van mijn wachtwoord: Je hebt te vaak achter elkaar codes ingevoerd. Probeer het later opnieuw. Dat was gisteren, maar vandaag krijg ik hetzelfde bericht bij een nieuwe poging. Wie kan mij helpen. Ook op een ander emailadres van mij krijg ik een melding dat dit adres al in gebruik is op Facebook.
Facebook Inloggen Facebook Help Login Facebook.
Zou graag weer op die fbprofiel mai pinto bolie landveld aanmelden. 2 de toen ik voor het eerst op fb ging had ik geen benul Hoe het werkte om een of ander rede heb ik een kennis van mij aan mijn email adres gekoppeld. De zelfde email die ik heb vermeld. Die gebruik ik privé dus als ik die gebruik op fb krijg ik die kennis.ze zou ook wel raar vinden dat haar fb is veranderd van wachtwoord. Zal contact met haar moeten opnemen denken ik maar kan ook alleen via fb. Dus heb ik mijn eigen account nodig. Kunnen jullie me helpen weer op mijn eigen account mai pinto bollie landveld te raken. En mijn email verwijderen op andermans fb profiel? admin Bericht auteur 3 januari 2018 om 2245.: Onlangs is besloten reacties weer toe te staan. Wij vertrouwen erop dat jullie allemaal netjes reageren zoals in het verleden ook gebeurde. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Facebook Inloggen Fanpage.
Facebook Meld je aan of registreer je.
Met Facebook ben je verbonden en deel je alles met iedereen in je leven. Het is gratis en dat blijft het ook. JavaScript is uitgeschakeld in je browser. Activeer JavaScript in je browser of upgrade naar een browser die wel over Javascript beschikt om je te registreren voor Facebook.
Facebook: account maken, gebruik en meer Pc en Internet: Communicatie.
Ik moet mij nu opnieuw inloggen en een beveiligingscode invoeren die alleen per SMS wordt verzonden. Maar ik heb geen mobiel en wil ook niet het nummer van iemand anders koppelen aan mijn Facebook account! Is er een andere manier om weer op Facebook te komen? Bakker, 09-10-2011 1341: 88. Ik probeer the chatten met een persoon via mijn mobile blackberry kpn maar het bericht komt niet door. kan wel chatten, en zie dat de persoon online is maar kan niet direct chatten en reageren op de ander wat hij/zij chat waar ligt dat aan?
Aanmelden bij Facebook Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Facebook-account gehackt of meekijker herkennen! Pc en Internet: Tips en tricks.
Het kan echter voorkomen dat een ander op afstand toegang kan verschaffen tot jouw account. Oftewel het paswoord is gehackt/gekraakt en diegene kan gewoon meekijken en genieten met wat jij allemaal privé doet. Als je Facebook-account gehackt is, hoe kun je dan herkennen of er iemand elders toegang heeft en waarom moet je snel handelen om jouw account te beschermen? Vergeten uit te loggen. Je ouders kijken mee. Een onbekende heeft toegang. In Facebook controleren. Gevaar van password verandering. Snel handelen als Facebook-account gehackt is! Vergeten uit te loggen. Dagelijks is praktisch iedereen geregeld actief op social media zoals Facebook, waarbij het kan voorkomen dat we op verschillende locaties inloggen.

Contacteer ons