Zoeken naar inloggen spotify zonder facebook

inloggen spotify zonder facebook
 
Hoe koppel je Facebook los van Spotify? YouTube.
Published on Apr 29, 2015. In deze KPN service video leggen we je stap voor stap uit hoe je Facebook kunt loskoppelen van Spotify. Regelmatig krijgen wij op het KPN forum de vraag hoe je Spotify los kan koppelen van je Facebook account.
kan bij spotify niet inloggen met inlog gegevens maar alleen met facebook. Kassa.
Op het moment log ik in op mijn spotify met mij facebook account. Maar ik wil graag inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Er is totaal geen enkele mogelijkheid om met spotify in contact te komen om dit op te lossen.
Hoe kan ik inloggen op spotify, als mijn fb account opgezecht hebt en ik premium van kpn heb met heel veel afspeellijsten, komen niet meer in mijn nieuwe fb account Kassa.
IK RAAD MENSEN AAN DIE EEN SPOTIFY ACCOUNT OPENEN GEWOON EEN ACCOUNT AAN TE MAKEN ZONDER FB, ANDERS GEBEURT ER HET ZELFDE ALS JE FB ACCOUNT OPGEHEVEN WORD. Dank aan de mensen die hier op gereageert hebben. Alles dus bij het oude. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door Gerry1969 2 sep. 2016 om 1203.: 3333 Antwoorden / 21 Vragen. Maar als u Facebook gehackt is hoe kon u er dan toch nog inkomen?
Ik wil Spotify zonder Facebook gebruiken Spotify.
Ik wil Spotify zonder Facebook gebruiken. De verbinding tussen je Spotify-account en Facebook verbreken.: Open de Spotify-desktopapp. Klik in de rechterbovenhoek op en vervolgens op Instellingen. Klik onder Sociaal op VERBINDING MET FACEBOOK VERBREKEN. Opmerking: Het is niet mogelijk om deze stappen op mobiel te doorlopen.
Verwijder Facebook: Maar kunnen we wel zonder? RTL Nieuws.
Je favoriete apps of websites gebruiken zonder Facebook-account is soms lastig. Als" je zonder Facebook op Spotify wil inloggen, moet je bijvoorbeeld je Facebook-inlog verwijderen en opnieuw een account aanmaken met je email. Maar dan ben je dus ook al je afspeellijsten kwijt, legt Doggen uit.
Hoe spotify account loskoppelen van facebook? KPN Forum.
Ik heb een spotify account gekoppeld aan mijn Facebook. Deze wil ik graag loskoppelen, ik kan echter alleen met Facebook inloggen bij Spotify. Hoe vraag ik een nieuwe code aan zodat ik mijn huidige spotify account kan verwijderen en een nieuwe aan kan maken zonder koppeling met Facebook?
Spotify zonder Facebook Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Forum Klantenservice Inloggen Maak gratis kennis. Facebook gaat nu echt te ver! Je gegevens blijken niet altijd veilig. Dit moet stoppen. Lees wat je zelf kunt doen. Home Elektronica Privacy op internet. Privacy op internet. Spotify zonder Facebook. Nieuws Nieuwe gebruikers van Spotify hoeven zich niet langer verplicht aan te melden met een Facebook-account.

Contacteer ons